El Peralada-Girona B es troba a la mateixa 17a posició de Segona B que l'Olot, en zona de descens a Tercera Divisió, després d'encadenar sis partits consecutius sense conèixer el triomf. Des de l'arribada de Chicho a la banqueta els peraladencs han fregat la victòria en els darrers minuts contra el líder Mallorca (0-0) i el València-Mestalla (2-2), però s'han hagut de conformar amb un punt i aquest diumenge (17 h) al camp de Lleida confien en brindar la primera alegria a l'exentrenador del Figueres.

La principal novetat del Peralada en el Camp d'Esports serà el davanter Manel Martínez, fitxat del Llorca (Segona A) en aquest mercat d'hivern i que de ben segur aportarà pólvora a l'atac. El maresmenc s'haurà de complementar en punta amb Kevin Soni, que torna després d'un partit sancionat, Joel Arimany i David Corominas. A més de Soni, a Lleida reapareixerà després de complir un cicle d'amonestacions el central Albert Estellés. En canvi, a la Terra Ferma serà baixa el migcampista uruguaià Andrés Romero, que va rebre la cinquena targeta groga contra el València-Mestalla i que només s'havia perdut quatre partits aquesta temporada.

Per la seva part, el conjunt de Gerard Albadalejo és vuitè a la classificació, a quatre punts de la promoció d'ascens, i a casa només ha perdut contra el Mallorca i l'Atlètic Saguntí.