El poliesportiu municipal de Figueres va ser l'escenari, el divendres de la setmana anterior a la nit, d'una nova edició de la Nit de l'Esport, que va reconèixer més de 300 esportistes i clubs de la ciutat pels mèrits obtinguts durant la temporada passada. L'acte, enguany traslladat al poliesportiu per les obres que es portaran a terme al Teatre El Jardí, va estar encapçalat per l'alcaldessa Marta Felip i el regidor d'Esports Jordi Masquef, va comptar amb diferents exhibicions i va distingir membres d'una quinzena de disciplines.

Al febrer, el projecte bàsic i executiu

Tot i que Felip i Masquef es van guardar en el calaix explicar la idea del futur tercer poliesportiu, el segon tinent d'alcalde, consultat per aquest setmanari, ha apuntat que podria ser una realitat a finals del 2019 a la zona de l'Olivar Gran: "Esperem tenir adjudicat el contracte per a la construcció del pavelló durant l'últim trimestre del 2018, que és quan esperem també que comencin les obres. Encara és molt aviat per fer càlculs, però el període d'execució de l'obra serà d'aproximadament un any".

Masquef afegeix, en la cronologia del pla, que ara "s'estan duent a terme les últimes reunions entre l'empresa adjudicatària del projecte i els tècnics municipals per ultimar detalls. Durant el febrer rebrem els projectes bàsic i executiu del pavelló". El responsable de l'àrea d'Esports considera que "posteriorment el projecte passarà pel ple per a la seva aprovació inicial, el consegüent tràmit d'exposició al públic perquè s'hi puguin fer al·legacions i, després, l'aprovació definitiva que també s'ha de fer en el ple. Ens plantarem al mes de maig-juny i aleshores s'aprovarà el plec administratiu consistent en el procés de contractació".