El derbi altempordanès de Tercera Catalana femenina es va tornar a decantar, amb claredat, per al CV Sant Pere Pescador. Les noies que entrena Miquel Salas ­-absent diumenge al matí, el seu lloc el va ocupar la capitana Jesi Fernández, que estava lesionada- es van imposar a la pista del CV Figueres (0-3). Les groc-i-negres, cinquenes, van dominar el partit de dalt a baix contra un equip blanc-i-blau que ocupa l’última posició. El duel comarcal va aixecar poca expectació i a les grades del poliesportiu municipal només hi havia una quinzena d’espectadors a l’inici de partit.

Quan queden només dues jornades per acabar la primera fase, el Sant Pere encara manté les opcions d’acabar entre els quatre primers, la qual cosa permet promocionar per pujar a Segona. De fet, s’ho jugarà tot aquest dissabte (19 h) a casa davant el Bordils B, que té els mateixos punts i que sí que està dins del play-off.

Per la seva part, les noies de Jordi Sáez ja saben que pugnaran en el grup per evitar el descens a Quarta Catalana, una categoria que va deixar ara fa dos anys.

El sènior també vol el bitllet

D’altra banda, el sènior masculí del Sant Pere també es jugarà, en les dues jornades que queden, el bitllet per a classificar-se per a la promoció d’ascens a Primera. En el darrer partit, els de Miquel Salas es van desfer del cuer Tiana (0-3).

Trobada benjamina a Figueres

Pel que fa a la base del CV Figueres els resultats van ser: Sant Cugat 3 juvenil 0; Sant Cugat 3 cadet 1; juvenil escolar 1 cadet escolar 3; infantil blanc 3 Salle Girona verd 0; aleví A 3 Salle Girona 0, i Olot 0 aleví blau 3. D’altra banda, el poliesportiu de Figueres acollirà, aquest diumenge al matí, una trobada benjamina provincial.