En el primer partit de Chicho davant l'afició del Peralada, l'equip altempordanès s'ha deixat dos punts a la recta final davant el València-Mestalla, si bé la imatge ha estat molt esperançadora per intentar sortir de la zona de descens a Tercera Divisió. En un duel de qualitat entre els filials del Girona i el València, els verd-i-blancs han vist com el conjunt ché s'avançava en el minut 39 amb un cop de cap espectacular de Jordi Sánchez per l'escaire. Aquest fet no ha arronsat el Peralada-Girona B, còmode en el primer temps, i al límit del descans Pablo Carbonell, lateral esquerre que ja havia tingut dues ocasions, ha aprofitat una assistència de l'actiu Andzouana per batre Cristian amb un xut creuat.

Coro, de nou titular, marca

Aquest gol ha animat els de Chicho al principi de la segona part i Coro, que ha recuperat la titularitat amb l'arribada de l'exentrenador del Figueres, aprofitava un refús del porter per situar el 2-1, poc després que Paik fregués el gol. El València-Mestalla no s'ha donat per vençut i en el minut 86 s'ha trobat amb el 2-2 sense esperar-ho, ja que a Gianni se li ha colat la pilota per sota el cos en una passada llarga i Alex Blanco ha anotat a plaer l'empat definitiu. Els minuts finals han tornat a ser cruels pels peraladencs, que fa set dies van topar contra el travesser amb 0-0 al camp del líder Mallorca, que aquest diumenge sí que ha perdut la imbatibilitat contra el Penya (2-1).

Manel, al camp del Lleida

Aquest empat manté el Peralada-Girona en descens, ara atrapat per l'Olot en el 17è lloc de Segona B, a dos punts del play-out (Atlètic Balears) i a quatre de la permanència segura (Llagostera). El proper partit dels empordanesos serà el diumenge (17 h) al camp del Lleida, vuitè classificat, on el nou fitxatge, el davanter Manel Martínez (Llorca), podria debutar.