La part alta de Segona Catalana ha quedat igual després de la jornada d'aquest cap de setmana, on els tres primers han guanyat. L'Escala, segon classificat, en zona de promoció d'ascens a Primera Catalana, s'ha imposat al camp de Guíxols (1-2) i segueix a sis punts del líder, el Girona C, que ha acabat jugant a plaer al camp del Marca de l'Ham (0-6).

Els nois de Ricard Ferrer s'han treballat el triomf a terres ganxones (1-2) gràcies a un gol a cada part de Pol Compte, que manté un idil·li amb el Sunyer i Arxer ja que al 2012 hi va anotar un trio quan jugava amb el Figueres, el dia de l'ascens a Tercera Divisió. Amb 0-2, el Guíxols s'ha estirat i Marc Feixas, exjugador escalenc que ha arribat aquest gener procedent del Banyoles, col·locava l'1-2. L'Escala, que ha fet debutar Joan Mill a la porteria per la sanció de Joan Ureña, ha acabat demanant l'hora per l'expulsió d'Argi a l'últim minut.

Aquesta victòria permet els blaugranes seguir amb quatre punts de coixí respecte al Bescanó, que ha guanyat el Palafrugell (3-1). En canvi, qui no aixeca el peu de l'accelerador és el Girona C, líder indiscutible i principal favorit. El conjunt d'Axel Vizuete ha golejat el Marca de l'Ham (0-6) en un partit que no ha desencallat fins al minut 50 quan Oscar Almendros ha transformat un penal comès sobre ell mateix i que, a més, ha propiciat l'expulsió del local Laari. Aquesta acció ha fet molt mal els figuerencs, que havien aguantat bé al primer temps i que han baixat els braços davant un rival guiat per Ferran López, autor d'un trio.

Per la seva part, el Roses continua en zona de descens després de no poder passar de l'empat (1-1) al camp de l'Aro. Tot i avançar-se al primer temps amb un gol de Toti Pujolar, els de Carlos Santiago es van deixar igualar a la represa i ara tenen la permanència a tres punts.