El Figueres ha deixat enrere la setmana delicada que va patir fa set dies amb un triomf balsàmic al camp del Palamós (0-1), en el derbi provincial de Tercera Divisió. Un solitari gol de Gil Muntadas en el minut 80, amb la cama esquerra i a dins de l'àrea, ha permès Damià Abella i Aitor Yeto celebrar el seu primer triomf en el seu segon partit a la banqueta unionista, després de l'adeu de Chicho al Peralada-Girona B.

A l'altre bàndol, el Palamós també comptava amb un nou entrenador, l'escalenc Pitu Batlle, que ha vist el partit des de la graderia perquè no tenia la fitxa a punt i que no ha pogut tallar la sagnia de derrotes que acumulava l'equip amb Vicenç Fernández.

Debut de Bonaventura

El Figueres, sense titulars com Payan, el golejador Ferrón i el lesionat Ritxi Mercader, però amb el debut del retornat Marc Bonaventura, s'ha tret els complexos del damunt al camp d'un degà que havia perdonat, poc abans, l'1-0 amb un tir al travesser de Litus Sala.

Els blanc-i-blaus, que acumulaven dues derrotes, són 14ns i amb força coixí respecte al descens: 12 punts amb el Granollers, primer dels tres equips que baixaria, i 11 amb el Palamós, 17è i en perill pels descensos no compensats. El proper partit serà el diumenge que ve (12 h) a Vilatenim davant el Vilafranca.