El sènior masculí de l'Escala, entrenat per Albert Clopés, i que ha pujat aquest any a Primera Catalana, juga aquest dissabte a casa contra l'Escolàpies de Sarrià (18.15 h) on buscarà una victòria que els allunyi de les posicions de descens a Segona. Els escalencs, que juguen contra un rival directe, encadenen tres derrotes seguides i tenen un balanç total de cinc victòries i vuit partits perduts.

Per la seva banda, el Vilafant, que juga a Segona Catalana, mirarà de reenganxar-se a les posicions capdavanteres amb una victòria a la pista del Sant Narcís (3r classificat) dissabte a les 16 hores. Els de Bru Rovira són setens i després d'una ratxa no gaire bona sembla que recuperen les bones sensacions.

Finalment, l'Adepaf, novè classificat de Tercera Catalana, vol continuar amb la bona ratxa, dues victòries seguides, per consolidar-se a la zona mitjana de la classificació. Els de Jordi Marull juguen dissabte a casa contra La Salle Girona, quart classificat (18 h)

Mantenir-se a dalt

El sènior femení del Club Esportiu Vilafant juga dissabte contra l'Onyar, a casa a les 10 hores, per seguir amb la bona dinàmica en el seu segon any a Segona Catalana. Les de Jordi Mallorquí són segones i gràcies al ritme alt de joc estan aconseguint l'objectiu de l'entrenador, consolidar-se en la categoria, i amb escreix.

També en femení, però a Tercera, l'Escala i el Roses protagonitzen el primer derbi de la categoria, diumenge a les 12.30 hores en terres escalenques i l'Escolàpies juga a la pista del Palafolls (19 h).