La setmana convulsa que ha patit el Figueres s'ha culminat amb una derrota dolorosa a Vilatenim davant l'Horta (1-2), aquest diumenge al migdia. En el primer partit sense Chicho, l'entrenador, que ha marxat en el Peralada-Girona B (Segona B), els nois que avui han entrenat Damià Abella i Aitor Yeto s'han vist superats pel conjunt barceloní a la recta final. L'exfutbolista professional, que ja estava al cos tècnic amb Yeto, ha encapçalat l'equip, dirigint des de la banqueta i parlant després a la roda de premsa.

Toni Cunill ha avançat el Figueres al minut 13 després de rematar una falta, però a la represa els de l'Alt Empordà han vist com l'Horta anava agafant terreny. Sergi Arranz, jugador de Figueres que juga a l'Horta i que és el pitxitxi de Tercera Divisió amb 10 gols, s'ha encarregat tot sol de capgirar el marcador. Primer, amb una voleia espectacular des de l'extrem esquerre de l'àrea que Aroca no ha pogut aturar (78') i després, en una jugada individual per la banda dreta en què ha assistit a Adri per l'1-2 (86'). El davanter altempordanès ja havia rematat al pal a la primera parti amb 1-0 en el marcador.

Abans del segon gol dels de Nacho Castro, Aleix Feixas no ha pogut connectar una centrada des de la dreta d'Ot Bofill, que havia cavalcat per la banda. D'aquesta manera, es repetia el guió de l'anterior partit a casa, en què el Sant Andreu va capgirar el 2-1 en els darrers minuts.

Aquesta derrota deixa el Figueres sense la possibilitat de superar l'Horta a la part mitjana de la classificació i el diumenge que ve (12 h) jugarà el derbi provincial al camp del Palamós.