L´Escala manté el segon lloc de Segona, en zona de promoció d´ascens, tot i empatar davant el Camprodon (2-2) amb gols de Sergi Ramírez i Pol Compte. Ara bé, el Girona C, màxim favorit, s´ha escapat en el lideratge i ja té sis punts de coixí. El conjunt de Ricard ­Ferrer potenciarà la davantera amb Ivan Vargas, ex del Base Roses que ja s´entrenava amb els escalencs, però que estava lesionat. Els escalencs jugaran al camp del Guíxols aquest diumenge (16 h) en el retorn del sancionat Salam i en un duel especial per al davanter Xavi Mora, ja que es trobarà contra el seu anterior equip.

Per part seva, el Marca de l´Ham segueix fora del descens després de l´empat a Palafrugell (1-1), en un duel en què van rebre el gol de penal, en el temps afegit i quan jugaven amb un home més. Els d´Edu Ortega també podrien reforçar-se en aquest mercat d´hivern i tenen entrenant Raül Blanco (Base Roses) i Arnau Lagresa (Vilabertran). El proper partit dels figuerencs serà davant el líder, el Girona C, que té el central uruguaià André Mabil, jugador del Marca de l´Ham fins l´estiu passat.

En una situació més delicada es troba el Roses, penúltim i que va encaixar una dolorosa derrota davant el Guíxols (1-4).