Després de la del Sant Miquel de Fluvià, la segona banqueta del grup 15 de Tercera Catalana que canviarà de mans és la de l´Esplais. Dani Morales, escollit per dirigir la nau aquesta temporada, va decidir plegar veles el divendres passat. Qui va ser tècnic de l´Armentera, i alhora coordinador del club castelloní, va optar per cedir el seu lloc, molest amb algunes decisions internes.

De moment, qui es va asseure a la banqueta en el partit de diumenge passat, en el derbi, davant l´Empuriabrava-Castelló, va ser Vasile Dragomir. L´entrenador romanès ja portava el primer equip de l´Esplais la temporada passada, però el va deixar per estudis. No obstant això, d´entre els noms que es perfilen com el substitut de Morales hi ha el del tàndem format per Carles Brugat i Gerard Bech, que mesos enrere van oferir un bon rendiment en el planter del Peralada.

Lideratge compartit

L´Esplais es troba a la zona mitjana baixa i va obtenir un punt de mèrit en el duel veïnal amb el líder, l´Empuriabrava-Castelló, que comparteix el primer lloc amb el Bisbalenc i que el podria perdre, ja que el Bàscara té un partit menys.

El Llançà recupera Jordi Jiménez i Marc Olivet

El Llançà, que no va poder passar de l´empat davant el Vilamalla i baixa al cinquè lloc, s´ha reforçat en el mercat d´hivern. Els blanc-i-vermells han recuperat dos exjugadors: el central Jordi Jiménez, que estava en el Selvatans, i el mitjapunta Marc Olivet, que no tenia equip. Enric Giménez té de baixa per lesió de Chacón, Job Caball i Damià Granollers.