El Figueres busca la calma després d'una setmana convulsa en la què s'ha quedat sense el seu entrenador principal, Narcís Pelach Chicho, que ha fitxat pel Peralada-Girona B, equip de Segona B. La solució que ha trobat, de moment, la junta directiva de la Unió és la de confiar amb els dos tècnics ajudants que tenia Chicho actualment: Aitor Yeto i Damià Abella. Ambdós entrenadors compartiran tasca al capdavant de l'equip i la seva estrena serà aquest diumenge dia 7 (12 h) a l'Estadi de Vilatenim, davant l'Horta.

Sense Gómez i amb el perill d'Arranz

El Figueres afrontarà el partit com a 13è classificat de Tercera Divisió, sense el davanter Dani Gómez, que va rescindir contracte a finals de desembre i que ha fitxat pel Minerva, de la Tercera Divisió de Múrcia. A l'espera de què arribi algun reforç -el retorn de Marc Bonaventura, que ha deixat el Palamós, és una opció-, els blanc-i-blaus confien en guanyar l'Horta i superar-los a la classificació. També són baixa el lesionat Ritxi Mercader i Joel Vilalta.

Aquest, serà el primer partit de la segona volta i en duel d'anada els barcelonins es van imposar 1-0. El conjunt que entrena l'experaladenc Nacho Castro compta amb el davanter més en forma del grup, Sergi Arranz, precisament jugador de Figueres i amb passat a la Unió que acumula nou gols, un fet que el col·loca com a pitxitxi.