L'estrena de Narcís Pelach Chicho com a nou entrenador del Peralada-Girona B serà en un marc incomparable, el camp del líder indiscutible de Segona B, el Mallorca. A Son Moix, aquest diumenge dia 7 (12 h), el fins fa poc tècnic del Figueres s'estrenarà a la categoria de bronze amb la intenció de fer una gesta. "L'escenari és espectacular, impressiona, però al final són tres punts, intentarem anar amb la millor de les cares i intentar treure un bon resultat, el Mallorca algun dia ha de perdre", comentava l'entrenador gironí aquest dijous, el dia en què es va presentar oficialment a Peralada. Chicho és el substitut d'Arnau Sala, que va marxar a la segona divisió de Xina a finals de desembre acompanyat de Raül Agné i de Pere Ballart.

I és que els de Vicente Moreno són primers, amb set punts de coixí respecte al Vila-real B, i desconeixen la derrota en 19 jornades de competició. No obstant això, el Mallorca porta quatre empats consecutius i dels últims nou partits n'han guanyat tres.

Adeu dels porters Kjetil Haug i Paz

Per la seva part, el Peralada-Girona B inicia la segona volta en zona de descens, en 17è lloc, a un punt de la promoció per no baixar i a dos de la permanència assegurada. Els altempordanesos, que no guanyen des del 19 de novembre, afrontaran aquest duel amb la baixa dels porters Christian Kjetil Haug, que ha tornat al Manchester City després d'una curta cessió, i Richi Paz, fitxat pel Roda. Tan Kjetil Haug com Paz no havien debutat aquest curs, comandat a sota els pals per Gianni Cassaro. D'altra banda, el que havia de ser la competència de l'ex de l'Olot, José Aurelio Suárez, s'ha tornat a lesionar a l'espatlla i estarà quatre mesos més de baixa. El seu lloc l'ocuparà Albert Torraz. En canvi, qui ja té l'alta federativa, si bé fa dies que està recuperat d'una lesió al genoll, és David Serrano.