L'expedició de l'Spar Citylift Girona va aterrar ahir al migdia a Atenes, on aquesta tarda (17.00, hora catalana) afrontarà el partit d'anada dels setzens de final de l'Eurocup contra l'Olympiacos. El tècnic, Èric Surís, que va dirigir a la tarda una sessió d'entrenament, va alertar en la prèvia del partit del potencial de l'equip grec, sobretot pel paper de les seves americanes Anderson i Macaulay. Tot i això va subratllar que «estem treballant bé i espero que competim i guanyem el partit» per afrontar amb garanties i clares opcions de sentenciar l'eliminatòria en el duel de tornada, a Fontajau, dijous que ve (20.00).

«Ens espera un partit molt difícil, contra un Olympiacos que disposa de jugadores experimentades amb molt recorregut a Europa. Nosaltres anem a Atenes amb la intenció de guanyar el partit d'anada, i segurament la clau estarà en el factor físic», detallava l'entrenador gironí a l'hora d'analitzar el retorn a Europa. L'Uni es va plantar als setzens de final després d'haver acabat líder del seu grup en la fase inicial, havent encaixat una única derrota en sis partits. Aquests bons resultats li van permetre quedar exempt de la primera eliminatòria, que sí que va haver de jugar l'Olympiacos. Les gregues es van desfer en aquesta fase del Sepsi romanès.

L'Spar Citylift no ha tingut treva durant el Nadal perquè la Lliga Femenina aquesta temporada no s'ha aturat. Les noies de Surís van superar amb nota els partits contra el Mann Filter i el Bembibre i arriben a la represa de l'Eurocup en un gran moment. Diumenge l'Uni jugarà a Fontajau contra el Movistar Estudiantes i la setmana que ve pot ser decisiva a l'hora de marcar la temporada: dijous arribarà a Girona l'Olympiacos en la tornada de l'Eurocup i dissabte, en lliga, el Perfumerías Avenida.