El Nei Mongol Zhongyou, de la segona categoria del futbol xinès (China League One), és el nou equip de Raül Agné i Arnau Sala, tècnics de Mequinensa i de Sant Fruitós de Bages que estan establerts a Figueres des de fa temps. Aquest dimarts, dia de Sant Esteve, han marxat cap a terres asiàtiques juntament amb el també figuerenc Pere Ballart.

Agné farà tàndem amb Arnau, fins dimecres passat entrenador del Peralada, de Segona B, i amb qui ja havia coincidit en el Girona i el Recreativo de Huelva. Si Arnau ja tenia equip, en aquests moments Agné, a l'espera d'una proposta professional, preparava l'infantil A del Figueres, on juga el seu fill gran. Tant si l'aposta acabava sortint bé com no, Arnau, ex del Figueres, Olot i Girona B, ja va finalitzar el contracte que el vinculava amb el Peralada la setmana passada.

El darrer cop que el duet Agné-Arnau havia coincidit va ser el setembre del 2012, quan van dirigir la selecció de l'Alt Empordà davant l'Espanyol, a Vilatenim, en un duel inclòs en l'amistós benèfic Marquem un gol al foc, pels incendis que havia patit la comarca en aquell estiu.

El cos tècnic estarà completat per Pere Ballart, que exercia d'auxiliar del Peralada i entrenador del cadet B. El figuerenc va arribar a ser l'entrenador del primer equip de l'Escala -també va ser jugador del Borrassà, Vila-sacra i Figueres B- i tornarà a fer les maletes a l'estranger poc després d'haver arribat del Marroc, on va ser un dels coordinadors de l'Escola del Barça a Casablanca.

Vegas, Geronès i Ruiz es queden

En canvi, del cos tècnic del Peralada el garrotxí Jordi Vegas, preparador de porters, el delegat peraladenc Xavi Geronès o la fisioterapeuta figuerenca Ester Ruiz seguiran en el club verd-i-blanc. Per la sea part, el tècnic ajudant d'Arnau en el Peralada, el figuerenc Xavi Punsí, tampoc formarà part de l'expedició altempordanesa a curt termini i ha rescindit el contracte que el vinculava amb el primer equip verd-i-blanc.