L'Empuriabrava-Castelló acabarà el 2017 com a líder de Tercera Catalana tot i no passar de l'empat sense gols (0-0) al camp del Vilamalla, diumenge passat. El conjunt que entrena Albert Albert es va permetre el luxe de no guanyar i seguirà en primer lloc amb dos punts de coixí respecte a l'Atlètic Bisbalenc, i quatre amb el Llançà i el Bàscara. Els vilamallencs, entrenats per Narcís Barquero, es van mostrar molt ordenats i aquest punt els permet estabilitzar-se en desena posició, a mitja taula, i amb vuit punts de marge respecte a les places de descens.

El Llançà perd el segon partit del curs a Torroella

El Llançà era l’equip que menys partits havia perdut, un (contra el Base Roses), i diumenge a Torroella (1-0) va partir la segona derrota, un fet que el deixa en tercera posició, a quatre punts del líder.

El Vila-sacra surt de baix contra el Vilabertran

El Vila-sacra d'Abdoulie Jallow s'ha escapat de cop de la zona baixa de Tercera Catalana, en la qual acumulava set derrotes seguides, després d'acumular dos triomfs consecutius contra el Sant Pere Pescador (1-2) i el Vilabertran (2-1), dissabte passat, amb gols de Youssef i Younis. A la foto, el davanter vilabertranenc Carlos Vidal, entre els vila-sacrencs Marc Torres i Musa Jabbi.