La II Marxa BTT Albons, organitzada des del Club Esportiu Albons, es va celebrar aquest diumenge dia 10 de desembre amb un total de 382 participants. Els tres recorreguts per bicicleta tot terreny van ser ben acollits per a tots els inscrits, així com totes les novetats incorporades en aquesta segona edició. Convertint els nous corriols, les pistes amples, els descensos tècnics i l'entorn del Puig Segalar en l'atractiu principal de tots els ciclistes.

En aquesta edició la prova reina, el circuit de 35 km té nom propi, l'escalenc Marc Trayter (Scale Bikes) guanyador absolut per segon any amb un temps de 01:42:17. Seguit per Guillem Cassú (Radikal Bikes) amb 01:44:03 i Xavier Cano (Cat Bike). Entre les dones la guanyadora ha estat Meritxell Figueres (ArtSport) amb un temps de 02:10:52 , seguida per Claudia Marin (Scoot Taymory) que ha fet un crono de 02:15:46 , i de Laura Boadella amb un temps de 02:20:12.

Pel que fa els 23Km, Alexandre Lladó (Club Ciclista Lefa TEAM) ha demostrat el seu domin de la zona amb un temps de 01:19:19. Seguit per Raül Muñoz i Hicham Laasraoui. Entre les dones la guanyadora ha estat Laura Pou (Anem Parats) amb un temps de 01:39:17, seguida de Natalia Cebrià i Laura vilardell.

Cal destacar també el club Doctor Bikes, guanyador absolut de la categoria de les eBike 23 i 35 km amb els ciclistes Alejandro Cuenca i David Fernández. Així com el biker Ot Fèlix (Cromoly Bikes), un jove de 8 anys que amb un temps de 02:27:37 ha finalitzat el circuit de 23km.

De tots els inscrits, la Marxa BTT Albons ha comptat amb l'agullenc i campió del món de BTT veterans Robert Baserba de 66 anys. Malauradament una avaria mecànica el va fer abandonar la cursa.

La principal novetat d'enguany, el circuit familiar de 10 km ha resultat tot un èxit amb més de 70 inscrits. Les famílies han gaudit amb un recorregut apte per a totes les edats i pensat per descobrir l'essència de la BTT.

La Marxa BTT Albons vol convertir-se en una cita per a tots els amants del ciclisme de muntanya, així com en una experiència lúdica-esportiva pels acompanyants i familiars.