Abans del duel del primer equip davant el Vila-real B el Club de Futbol Peralada va presentar els 15 equips que té enguany, sis de futbol-11 i nou de futbol-7. El club verd-i-blanc compta amb més de 200 jugadors enguany, que estan coordinats per Arnau Liesa (part esportiva), Xavi Xinxó (juvenil i cadet) i Dani Cid (escola i f-7).

L'acte de presentació va estar encapçalat pel nou president del Peralada Miquel Llobet, substitut de Josep Isern. Llobet va explicar que el juny del 2018 hi haurà, en el camp annex -el del costat del principal- gespa artificial per substituir la natural, molt malmesa actualment. Que es canviï la superfície també serà un punt clau perquè el Girona -amb qui té un contracte de filiació- i el Manchester City hi impulsin un campus d'estiu pels joves jugadors.

Que la filiació arribi a la base

"El camp de gespa artificial és previst que estigui fet el juny que ve perquè puguem fer el campus amb el Girona i Manchester City, està emparaulat. També tenim el projecte que el futbol base tingui una filiació amb el Girona, juguin de la mateixa manera i hi hagi un control", destacava Llobet.