Ja ho havia avisat Arnau Sala a la prèvia del partit. El filial de Vila-real era l'equip amb millor joc de la categoria i van aprofitar dues contres per marcar els dos gols visitants que van neutralitzar l'empat de Soni al minut 57.

El Peralada va ser qui va posar les primeres ocasions de gol de partit. La primera va ser un xut baix de Maxi Villa que el porter visitant va aconseguir aturar. Després va ser Soni que va connectar una rematada que va sortir per sobre el travesser.

La rèplica visitant va ser a pilota autrada. Mario ho va provar amb una falta directe que va aturar amb els peus Gianni Cassaro.

La resposta va venir de nou amb una rematada de Soni, molt clara, però que va tornar a sortir alta.

Qui no va fallar va ser Mario González, que amb un xut des de la frontal després d'una contra visitant, va posar el 0 a 1 al marcador i així s'arribava al descans.

La segona part va començar molt bé pels interessos locals. Alsals 10 minuts Soni va robar la cartera al defensa rival, va regatejar el porter i va empatar el partit.

A partir del gol el partit va arribar en una fase sense gaires ocasions, però van ser els visitants que en un nou contraatac van marcar l'1 a 2 gràcies a un gol de Dalmau al minut 73.

Un avantatge que s'hauria pogut ampliar al minut 82, però Dalmau va desaprofitar un penal que va llançar per damunt el travesser.

Al final, 1 a 2 al marcador, que deixa el Peralada una setmana més en zona de descens.