A la jornada de Segona Catalana en clau altempordanesa, l'Escala ha cedit, aquest diumenge, el lideratge que tenia de forma provisional després d'igualar davant el Bescanó (0-0) i de veure com el Girona C golejava el Sant Jaume de Llierca (5-0). Els de Ricard Ferrer venien de guanyar el Marca de l'Ham (0-2) i el Sant Jaume (2-0) de manera consecutiva, però han topat davant un ferm rival que també olora el lideratge. Ara, els escalencs, que han fet debutar Jose Flores a la segona part, es queden en segon lloc, a un punt del Girona C, que té a més un partit pendent amb el Palafrugell (20 desembre).

D'altra banda, el Marca de l'Ham ha salvat un punt del camp del Tossa de Mar (1-1) gràcies a un gol en el minut 86 de l'exborrassanenc Lluís Hernández. Aquest punt manté els figuerencs en 13è lloc, en zona de permanència a Segona. En canvi, en descens continua el Roses, que no ha pogut donar continuïtat a la victòria de Bescanó (0-2) i ha perdut per la mínima davant el Porqueres (0-1) per una diana de Joel Ferrer Jue a la primera meitat.