Després d'encadenar tres victòries consecutives i de tenir l'ocasió de col·locar-se en quart lloc de Primera Catalana, la Jonquera ha trencat els registres amb una derrota per la mínima, a casa, davant la Muntanyesa (2-3). El partit havia començat bé pels interessos dels de Joan Mármol, ja que Álvaro Fernández, en ple idil·li amb el gol, anotava per l'escaire la seva sisena diana del curs. Era el minut 6, però els barcelonins han igualat poc després amb un gol de l'ex, obra de Juanpi Sepúlveda (19'). A la represa, els de Nou Barris, perillosos al contraatac, han col·locat l'1-3 mitjançant Eitan i Pedro Garcia. Ja en el descompte, Fran Pérez ha retallat distàncies per la Jonquera, que ara queda en vuitè lloc a la classificació.