El sisè aniversari li està anant de meravella al Club Pàdel Indoor Figueres, que diumenge passat va obtenir el sotscampionat de l'11a edició de la Copa Catalunya de la primera categoria en un torneig organitzat a casa seva per primera vegada durant. De fet, la província de Girona mai havia acollit aquesta prova en categoria or. El conjunt masculí figuerenc va arribar fins a la final, instant en què el Barcino es va imposar per un ajustat 2-1. Pel camí, l'Indoor Figueres -únic representant local juntament amb el GEiEG- s'havia desfet del Terrassasports (2-1) i del Júnior de Sant Cugat (2-1). En categoria femenina, la Copa Catalunya va anar a mans del Valldoreix després de superar el Terrassasports en la final (2-1).

A la Copa Catalunya, que tenia el vistiplau de la Federació Catalana de Pàdel i reunia un total de 20 equips, per l'amfitrió va jugar- Alain Henry, Loic Tap, Jean Pascal Pellicer, Carles Palahí, Josep ­Maria Vilanova, Albert Faxedas i Sergi Curto. I és que, com a màxim, l'equip de nois havia arribat a les semifinals de la Copa Catalunya.

D'aquesta manera, l'Indoor Figueres arrodoneix un any en què ha tornat a quedar campió de la lliga gironina i on també ha obtingut la permanència a la segona categoria catalana.

Ara, els millors jugadors de Girona

A més, durant aquesta setmana el tàndem Sergi Curto-Albert Faxedas, alhora directors de l'entitat, tenen l'ocasió d'allargar el seu estat de gràcia en els Circuits de Bronze, ja que disputaran la fase final, coneguda com el Màster de Pàdel Gironí. Aquesta competició tornarà a tenir l'Indoor Figueres com a seu i hi participaran els millors jugadors de la província.

Es tracta de l'última gran prova de la temporada, on en categoria masculina participaran els 32 millors jugadors del rànquing gironí repartits en dues categories, i en la femenina hi haurà les 16 millors jugadores de Girona repartides en un sol grup. A més de Faxedas i Curto, el club figuerenc hi serà present amb Carles Palahí, Josep Maria Vilanova, Maria Subirà i Eva Garcia.

Des d'aquest dimarts fins dijous es disputaran les lliguetes, el divendres (20.30 h) hi haurà les semifinals i el dissabte les finals: a les 13 h la de segona categoria masculina, a les 17 h la femenina i a les 19 h la primera masculina. Un cop acabat el Màster Gironí els clubs gironins clouran la temporada amb un sopar al Castell de Peralada, inclòs en la Diada del Pàdel Gironí.