Quan semblava que el Cabanes tindria un camí més o menys accessible després d'obtenir l'onzena victòria inicial al camp del Navata, el seu rival directe, s'ha desfet en només set dies. El conjunt de Fran Lara va patir, davant l'Armentera (1-4), la segona derrota consecutiva, poc després d'encaixar una altra golejada pel mateix resultat, també a casa, contra el Palau-saverdera. Els cabanencs, en quadre en aquests moments, tenien la baixa de Migue Cortés, però recuperaven Txus Quintos.

Ara bé, els nois de Carles Britos es van emportar el triomf després de marcar a contra vent, de patir l'expulsió de Rubio a la primera part i jugant sense la referència, Víctor López. En aquest cas, Ivan Sabartés va estirar el carro ofensiu anotant un doblet. Els armenterencs, irregular en aquest inici, recuperen la il·lusió i són sisens, a set punts de les places d'ascens. "Aquest cop, el futbol ens ha donat el que ens va treure el dia del Navata, hem jugat molt millor que el Cabanes", comentava Britos, l'entrenador.

El Navata, a només un punt

Qui amb només dues setmanes ha canviat l'estat d'ànim és el Navata, que ha aprofitat les derrotes del Cabanes per col·locar-se a només un punt gràcies a la victòria per la mínima (1-0) davant el Col·lectivitat Boliviana amb un solitari gol de Dani O. en el minut 74. Sense fer soroll, també opta a l'ascens l'Espolla de Lluís Insa, que va golejar el Base Roses B (2-5). Els groc-i-negres tornen a atrapar un Siurana que va remuntar un 1-4 (4-4) davant el Cadaqués amb un gol final de Clarana.

Ocasió perduda pel Palau

Per la seva part, el Palau-saverdera va desaprofitar l'ocasió de situar-se en tercer lloc en solitari després de punxar davant un Llers (1-1) que es nega a llançar la tovallola per l'ascens. En la mateixa situació es troba el Portbou, guiat per Torque, setè i que no va tenir problemes per superar el cuer, el Sant Llorenç de la Muga (1-5).