El Club Bàsquet l'Escala, que juga a Primera Catalana, rep aquest diumenge la Bisbal, el dia en què el club escalenc fa la presentació oficial dels equips. Els d'Albert Clopés encadenen dues victòries seguides i amb la tercera es situarien a la zona mitja alta de la taula. El partit és a les 11 hores, contra un Bisbal, que té un derrota més que els altempordanesos, i que ha destituït d'entrenador aquesta setmana i tindrà ganes de reivindicar-se.

Per la seva banda el Vilafant, a Segona Catalana, necessita la victòria, a casa contra el segon classificat, el Tona, per no deixar escapar les posicions capdavanteres. Els de Bru Rovira juguen dissabte (17.45 h) amb ganes de tornar a agafar una bona ratxa de victòries com la que van tenir a principi de temporada.

I l'Adepaf, a Tercera Catalana, rep el Porqueres amb moltes necessitats de victòria, ja que amb només tres triomfs són a la zona perillosa de la taula. Els de Jordi Marull tenen mala sort aquesta temporada en els finals ajustats en què no acaben de trobar les sensacions per poder guanyar. El partit és dissabte a les 18 hores, a Figueres.

Finalment, el sènior femení taronja juga a Argentona per consolidar encara més el seu bon inici de campionat en què són cinquenes amb un partit menys que les rivals. Les de Jordi Mallorquí juguen dissabte, a les 18 hores, contra un rival que només ha guanyat tres partits.