Entre el primer i el novè classificat de Tercera Catalana només hi ha tres punts de distància, sense comptar partits pendents i jornades de descans. El Llançà és qui actualment lidera, de manera provisional, el grup 15 amb els mateixos punts que el Bàscara després de golejar-lo (4-1) el diumenge passat.

El conjunt d'Enric Giménez va sentenciar el duel en el temps de descompte amb un gol de penal i un altre de falta davant un rival que no perdia des de la jornada 1 i que tenia cinc baixes, d'entre els quals les del golejador Àlex Portero. Els llançanencs, que van acabar amb tres juvenils al camp (Jan Carbonés, autor d'un gol de penal, Ferran Castillo i Santi Chaguancallo), només han perdut un partit i defensaran el colideratge contra el Monells.

A la tercera posició tenen els mateixos punts l'Atlètic Bisbalenc, el Sant Pere Pescador -triomf amb trio de gols contra el Vilabertran (4-2)- i el Cistella, que va aconseguir una victòria treballada contra el Vila-sacra (2-1). Amb opcions intactes d'assaltar el lideratge s'hi mantenen el Base Roses, que es va desfer del Borrassà (3-1) amb el debut del porter juvenil Adrià Carrión, i l'Empuriabrava-Castelló, que va golejar el Monells (2-1) amb un doblet de Marc Fageda.

El Sant Miquel agafa aire

D'altra banda, en un duel de la zona baixa el Sant Miquel va remuntar (1-2) a Vilamalla i involucra el conjunt blanc-i-negre en la pugna per evitar la plaça de descens.

L'Esplais reforça la davantera amb Canadell, ex de l'Armentera

L'Esplais, que va perdre 3-2 al camp del Torroella de Montgrí, ha reforçat la plantilla amb l'arribada de Ferran Canadell. Es tracta d'un davanter amb passat a l'Armentera i en el Cabanes que havia coincidit amb l'entrenador Dani Morales en el club armenterenc. Canadell va ser titular a Torroella i va ser substituït en el minut 81,

Llançà acollirà per cinquè cop el Campus Hèctor Simón per Nadal

Les instal·lacions del Club Esportiu Llançà seran l'escenari, els matins dels dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de la cinquena edició del Campus de Nadal Hèctor Simón, dirigit per l'actual jugador de l'Olot per a nens i nenes d'entre 5 i 13 anys. El preu per apuntar-s'hi és de 80 euros; els interessats podeu trucar al 665 836 040.

El Besalú, amb el porter figuerenc Conesa, és segon del grup 17

El porter figuerenc August Conesa ha fitxat aquesta temporada pel Besalú, segon classificat del grup 17 de Tercera Catalana. Conesa va jugar el curs anterior a l'Olot, a Tercera Divisió, i en el Girona B, a Primera Catalana. En el conjunt garrotxí hi ha altres altempordanesos, com els davanters Èric Díaz i Lluís Malagelada.