Després de sortir, el diumenge passat, de la zona de descens a Tercera Divisió per primer cop aquesta temporada, el següent repte del Peralada-Girona B és aconseguir la primera victòria a domicili en el debut a Segona Divisió B. Els nois que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí es desplacen aquest diumenge (17 h) al camp de l'Alcoià amb la intenció de donar continuïtat a la victòria vital contra el Llagostera (1-0).

A El Collao, els verd-i-blancs tindran la baixa per acumulació d'amonestacions d'Èric Montes. L'exjugador del Barça juvenil, polivalent en tasques defensives, només s'havia perdut un partit enguany i sumava nou titularitats consecutives. Aquesta baixa podria permetre el retorn a l'onze inicial de Vallho, assegut a la banqueta per primera vegada el diumenge passat davant els llagosterencs. Arnau, tècnic del Peralada-Girona B, també tornarà a dirigir des de l'àrea tècnica després de complir dos partits de sanció.

Un rival en ratxa i que es reforça

El Peralada-Girona B, 16è classificat i en zona de promoció per evitar el descens, es trobarà al davant un conjunt alacantí que aquesta setmana ha fitxat l'equatorià Hernán Lino i que és sisè de Segona B, a només dos punts de la promoció d'ascens a Segona Divisió A després de guanyar quatre dels últims cinc partits.