El Cabanes va demostrar, diumenge passat, que a Tercera Catalana hi està de passada i que vol tornar-hi com a campió de Quarta. En el duel entre els dos primers classificats, els nois de Fran Lara van encadenar l'11a victòria en 11 partits al camp d'un Navata (1-3) que deixa segon i a set punts de diferència. Els nois de Manel Cabezos, que va col·locar els juvenils Pol Garcia, Jordi Pérez i Pol Moyano a l'onze inicial, es van avançar en el marcador amb un gran gol de falta de l'exvilajuïguenc David Alsina -i no d'Aitor Alsina, com informem erròniament a l'edició en paper. El duel estava encarat pels navatencs, que amb un triomf s'haurien col·locat a un punt del Cabanes, però el líder va demostrar la condició a la represa.

Txus Quintos, clàssic golejador del Base Roses, també va deixar clar que la Quarta li queda petita i amb un doblet va arribar als 20 gols, una xifra que el té com a pitxitxi.

A Lara, tècnic del cabanenc, i a mig equip seu, el camp del Navata els va tornar a ser talismà ja que fa cinc mesos es van proclamar campions de Quarta amb el ­Garriguella abans de plegar veles amb el club alberenc.

L'Armentera iguala al tercer lloc

El Super Sunday, com es coneix el duel entre els quatre primers classificats en una sola jornada, va deixar el Siurana i l'Espolla (1-1) amb poc marge per retallar encara més punts en el Navata. De fet, la igualada entre els d'Albert Sala i Lluís Insa va ser aprofitada per l'Armentera per atrapar-los a la tercera posició després de superar el Fortià (2-4) amb un trio de gols de Victor López.

El Lladó-Portbou, fins al 79'

Una picabaralla entre jugadors quan quedaven 11 minuts per acabar va empènyer l'àrbitre a suspendre el partit Lladó-Portbou amb resultat favorable als fronterers (2-3).