El Sant Pere Pescador va reafirmar el lideratge de Preferent després de golejar amb claredat (4-0) el seu immediat perseguidor, el Sant Gabriel B. Les noies que prepara Joan Pont i Quim Sala van brindar el triomf a l'afició el dia que es presentaven els equips de l'entitat i Laura Rey va guiar el triomf en el minut 6. L'ex del Seagull de Badalona va tancar la golejada en el minut 71 i, entremig, un gol en pròpia i un de Sílvia des del mig del camp havia encarat les coses. El Sant Pere té tres punts de marge en el lideratge, ara és perseguit pel Vic Riuprimer i tornarà a jugar com a local aquest diumenge (16 h) davant el Molins de Rei.

El Cabanes surt adormit

A Primera Catalana, el Cabanes no va tenir cap opció de puntuar al camp del Pradenc, quart classificat (5-1), ja que abans del minut 5 la falta de concentració el va portar a encaixar dos gols. Per sota, a Segona, el Vila-sacra va descansar perquè el Lloretenc s'ha retirat, però el dijous va igualar contra el Flaçà (2-2) en un duel pendent amb gols d'Alexandra i Marina.