El Peralada-Girona B es manté una jornada més en zona de descens a Tercera Divisió després de cedir, aquest diumenge, al camp de l'Ontinyent (1-0) per un gol en el minut 87. Els altempordanesos han plantat cara a un rival de la zona mitjana i a El Clariano han pogut desnivellar el marcador a la primera part, sobretot amb accions del central Bambo Diaby, que tornava després d'un partit sancionat. El porter local Álvaro Campos ha evitat el 0-1, però el seu homòleg a l'altre costat, el lloretenc Gianni Cassaro, també ha tret un parell de mans a la segona part. Ara bé, l'ex de l'Olot no ha pogut evitar l'1-0 dels valencians, obra de Juanan, quan quedaven només tres minuts per acabar.

Amb aquesta derrota, el conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí continua desconeixent el triomf a fora de casa, és quart per la cua de Segona B i té la promoció per la permanència a només dos punts. Curiosament, el rival qui marca la salvació és el Llagostera, proper rival dels verd-i-blancs, el diumenge que ve (17 h) en el Municipal de Peralada.