La Jonquera segueix sense donar el salt i aquest diumenge, davant el Vic, s'ha hagut de conformar amb un punt. La igualada davant els osonencs l'ha acabat donant per bona el tècnic fronterer, Joan Mármol, ja que el seu equip perdia 0-1 quan només quedaven dos minuts per acabar. El Vic s'havia avançat en el marcador mitjançant una rematada d'Eloi (61') a la sortida d'un córner i en el 88' el migcampista Oriol Pujadas, ex del Damm juvenil i cedit per l'Olot, ha aprofitat un desencís defensiu per establir les taules.

En el partit davant el Vic l'afició de la Jonquera ha pogut veure en acció per primer cop el seu fitxatge mediàtic de la tardor. Es tracta del mitjapunta de 34 anys Cristian Hidalgo, que ve del Granollers, de Tercera Divisió, però que va arribar a Primera amb el Deportivo i també va defensar els colors del Barça B, Elx i Hèrcules, entre d'altres. Hidalgo ha jugat el partit sencer al camp del Les Forques.

Amb aquest empat la Jonquera baixa a la 13a posició de Primera Catalana, a només tres punts de la zona de descens i ja a deu del líder, el Farners. El proper compromís dels verd-i-blancs serà el dissabte que ve (16 h) al camp del Lloret, tercer classificat.