El sènior masculí de l'Escala, que juga a Primera Catalana, encadena tres derrotes seguides, l'última a casa per un clar 54-80. És per aquest motiu que busca rescavalar-se amb una victòria a la pista de l'Arbúcies, diumenge a les 19.45 hores. Els d'Albert Clopés tenen un balanç negatiu de resultats, amb tres victòries i quatre derrotes i són novens a la classificació, al revés que els selvatans, que van 4-3 i que són cinquens.

Per la seva banda, el Vilafant ve de perdre a casa contra el primer classificat de Segona Catalan, el Pineda de Mar, però la situació és força diferent, ja que són segons amb només dues derrotes en el primer any a Segona Catalana. Els de Bru Rovira visiten un clàssic de Segona, el Ripoll, però que està en hores baixes, ja que és l'únic equip de la categoria que encara no coneix la victòria. La cita és dissabte a les 17.45 hores.

Finalment, el sènior vilafantenc femení, que juga el seu segon any a Segona Catalana, espera guanyar a la pista del Vilablareix, que acaba de pujar i que es troba a la part alta de la taula (5-2), per començar una bona ratxa de resultats que les catapulti a la part mitjana-alta de la taula, ja que ara són tretzenes amb un partit menys.