El Llagostera va allargar, diumenge, durant la primera part contra el Sabadell la bona línia de joc oferta les darreres contra l'Elx (2-1) i Olot (1-2). Tot i això, els d'Òscar Álvarez no van ser capaços de transformar en gol les aproximacions i a la segona part el Sabadell (0-2) va escapçar la ratxa de tres triomfs seguits -inclòs el de Copa Catalunya amb el Girona-. La derrota ha tornat l'equip a la zona de promoció de descens però el tècnic es mostra tranquil i satisfet de la resposta del vestidor després de la derrota. «Hem reaccionat bé. Són pocs dies però l'equip està amb confiança i moral tot i la derrota», diu Álvarez. Aquest migdia, els llagosterencs visiten un irregular Badalona que nota la pressió de les comparacions amb la temporada passada i només té tres punts més que els gironins. «És un dia perfecte per guanyar allà i empatar-los però serà difícil. Veig un partit molt obert», assenyala el tècnic. Joan Maynau, que es recupera d'unes galteres, i Álex Colorado que, tot i que ja s'entrena amb el grup encara li falten uns dies per estar disponible, són les úniques baixes del Llagostera pel partit d'aquest migdia.