La Tercera Catalana no té un líder clar després de l'ajornament d'un grapat de partits en setmanes anterior i per la retirada del Cornellà del Terri que empeny un equip cap al descans obligat. Així, els vuit primers classificats tenen la calculadora a la mà i es veuen com a possibles líders en cas de sumar el que tenen pendent. Ara el Llançà està al capdavant, però de manera provisional, ja que per sota el podrien superar Empuriabrava-Castelló, Sant Pere Pescador, Base Roses i fins i tot el ­Bàscara, que té tres partits ajornats.

D'entre els duels més interessants que hi havia el cap de setmana passat destacava el Base Roses-Sant Pere, dos conjunts que oloren l'ascens. A la Vinyassa, els de Napo Cayuela, liderats per Mito, van ser els clars dominadors i només els pals i un immens Rubén Roca van evitar una golejada àmplia.

En línia ascendent també hi ha un Llançà que es va desfer de l'Agullana (3-2) amb un gol en l'afegit de Chacón, el dia que tornava Edu Cortés com a rival, i l'Empuriabrava-Castelló, que ha edificat un fortí a l'Aeròdrom amb la tercera victòria contra el Vila-sacra (3-1).

El Sant Pere Pescador fitxa Dorian Lagos, defensa de l'Escala

Els de Jose Hernández s'han reforçat amb Dorian Lagos, un dels dos juvenils que l'Escala havia pujat en el primer equip enguany. Al Sant Pere, Dorian, que va debutar al camp del Base Roses, s'ha retrobat amb el seu germà, Josu, que juga de davanter.

Debut del porter Jordi Santolària amb la samarreta de l'Esplais

L'Esplais es va imposar al Monells (3-1) en el primer partit que disputava Jordi Santolària com a porter. L'exjugador del Vilamalla competirà per la titularitat amb els exrosincs Jordi Taulera i Carlos Rodríguez.

El Vila-sacra puja el porter del filial per jugar a Empuriabrava

Els nois que entrena Abdoulie Jallow van perdre al camp de l'Empuriabrava-Castelló (3-1). A l'Aeròdrom, el Vila-sacra va jugar amb el porter del filial, Jonathan Rodríguez, que debutava amb el primer equip.