El taekwondista altempordanès Joel González s'ha penjat, aquest divendres al vespre, la medalla de bronze en el Gran Premi de Londres, una competició que serveix per anar sumant punts de cares al rànquing que permet anar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. El del Tae Sport de Vilafant ha arribat fins a les semifinals de la competició en pes ploma (-68 kg), instant en què ha cedit 16-9 contra el britànic Bradly Sinden, número 39 del rànquing olímpic -Joel, és sisè a la llista. Abans, el figuerenc i vilafantenc havia deixat enrere el mexicà Saúl Gutiérrez (8-6), als quarts de final, i al búlgar Vladimir Dalakliev (4-1) en el debut, a vuitens de final.

A l'altre semifinal s'han trobat Ahmad Abughaush, de Jordània i campió sorprenent en els Jocs Olímpics de Río, i el rus Alexey Denisenko, un altre dels clàssics favorits en aquesta categoria i actual número 3 del rànquing olímpic.

El doble medallista olímpic afrontava aquest GP Londres després de quasi quatre mesos sense competir a causa d'una lesió muscular en el bessó que va patir en el Mundial de Corea del Sud, al juny.