La Jonquera es troba a set punts de la promoció d'ascens a Tercera Divisió i només en té un de marge respecte al descens a Segona Catalana després de patir, diumenge, la tercera derrota consecutiva al camp del Llagostera B (2-0). Contra el segon classificat del grup, que venia de perdre 0-5 davant el Sabadell B feia tres dies, els de Joan Mármol van posar de manifest que estan molt lluny de la versió que s'espera del conjunt que ha de lluitar per recuperar la categoria perduda.

La Jonquera va començar el duel amb les idees clares, amb Guillem Cornellà i Albert Moñino estrenant titularitat, però es va anar diluint a poc a poc i un desconcert en l'inici de la segona part el va acabar condemnant. Pol, amb un xut des de fora de l'àrea que va desviar un defensa, va situar l'1-0 per un filial que té l'exdavanter jonquerenc Henry Gilham i quan els alberencs estaven abocats Eloi va sentenciar.

A Llagostera, el porter del juvenil Àlex Sánchez va ser convocat per la baixa del lesionat Dani Muñoz, que encara no ha debutat. En l'àmbit ofensiu, l'aportació de la Jonquera va tornar a ser baixa; l'equip només ha marcat sis gols en set jornades i el màxim realitzador és un migcampista, Marc Bech (2).

Visita del Banyoles d'Adam Fontes, exjugador de la Jonquera

La Jonquera rebrà la visita aquest diumenge (16.30 h) del Banyoles, entrenat pel rosinc Adam Fontes. L'exdirector esportiu del Figueres va jugar a la Jonquera al curs 2009/10, on es va proclamar campió de Segona Regional -amb el consegüent ascens a Primera- amb Pere Viñas a la banqueta.