El ritme del Cabanes i del Navata al capdavant de Quarta Catalana només l'aguanta el nouvingut Palau-saverdera, ja que tant Portbou com l'Armentera, altres candidats a fer-los ombra, es van deixar punts el cap de setmana passat. Els cabanencs, entrenats per Fran Lara, han sumat els 21 punts possibles i en tenen dos de coixí davant un equip dirigit per Manel Cabezos amb qui es trobarà el 12 de novembre, en el que es perfila ja com el duel pel títol de campió.

Joel, entrenador del Col·lectivitat, fitxa per l'Esplais com a jugador

Joel Ramírez havia aparcat el futbol com a jugador de l'Esplais a l'estiu per dedicar-se a entrenar el Col·lectivitat Boliviana. En les últimes setmanes, però, ha tornat a vestir-se de curt amb l'equip castelloní i combinarà les dues tasques el que queda de temporada.

Òscar Font torna al Lladó després del breu pas pel Cistella

El Lladó d'Àngel Costa ha apuntalat la plantilla amb el retorn de l'extrem Oscar Font. El jugador lladonenc ha tornat al club del seu poble, el de tota la vida, després d'haver iniciat la temporada en el Cistella, de Tercera Catalana. En els verd-i-vermells Oscar Font s'ha retrobat amb el seu germà David.

Derbi entre Viladamat i Camallera en un retrobament per a Ablard

Viladamat i Camallera, els dos representants altempordanesos del grup 29 de Quarta Catalana, es veuran les cares aquest diumenge (16 h) en el camp dels viladamatencs. El duel serà especial per a Abdón Ablard, actual jugador del Viladamat que el curs passat estava en el Camallera.