El Bàsquet Girona segueix en forma i es manté en la segona posició del seu grup de Lliga EBA, a un triomf del Sant Adrià, líder imbatut de la categoria. Els de Quim Costa van aconseguir desfer-se del Menorca en la quarta jornada del campionat gràcies a una bona actuació coral per aturar les actuacions de Jorge Jiménez i Andreu Matalí. La primera part va ser molt igualada, amb el Menorca manant però, a la represa, els gironins van aconseguir enfortir la seva defensa i començar a manar en el marcador, tot i que sense trencar el partit en cap moment. Als últims minuts la victòria per als gironins hauria pogut ser una mica més còmoda, però el desencert des de la línia de tirs lliures (sis errors en el darrer minut) va fer esperar la sentència. El Girona està imbatut a Fontajau.

mataró-salt

El Multiópticas Salt va caure davant el Mataró Feimat, líder del seu grup, que no va donar opció als gironins en cap moment, gràcies a un parcial de 32-16 en el primer quart. Tot i que el Salt va intentar reaccionar al principi de la segona part, la diferència era massa àmplia per poder eixugar-la i va sumar la segona derrota del curs a la Lliga EBA.