A Segona Divisió B el Peralada-Girona B juga aquest diumenge (18 h) al Rico Pérez d'Alacant contra l'Hèrcules. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí encara es troben en zona de descens, però encadenen la millor ratxa del curs amb tres empats i una victòria i a terres alacantines tindran la baixa segura del davanter Kevin Soni, sancionat amb dos partits per l'expulsió al camp del filial del Saragossa.

A un esglaó per sota, Tercera Divisió, el Figueres rep la visita de l'Hospitalet (diumenge, 16.30 h) amb la intenció de retrobar-se amb la victòria. Els de Chicho han perdut quatre dels últims cinc partits, però es mantenen a la zona mitjana, i davant els riberencs tindran la baixa del sancionat Ferran Grau.

Pel que fa a Primera Catalana, la Jonquera tampoc travessa un bon moment -tres derrotes en els últims cinc partits- i jugarà (diumenge, 17.15 h) al camp d'un Llagostera B que aquest dijous ha perdut l'opció de ser líder després de caure golejat contra el Sabadell B (0-5).

Duel d'alt voltatge a Vilablareix

A Segona Catalana es viurà el gran duel de la temporada entre els dos primers classificats, Girona C i l'Escala, a Vilablareix (diumenge, 16 h). Els blaugranes són segons, a quatre punts per sota, i intentaran no perdre per evitar que el filial gironí -amb homes com els exescalencs Pau Ribas, Gerard Muñoz i Sergi Murga- s'escapi al capdavant. Per la seva part, el Marca de l'Ham rep el Bescanó (diumenge, 16 h) animat després de superar el Palafolls (2-0) aquest dijous i escalar fins al cinquè lloc, mentre que el Roses visita el Palafolls aquest dissabte (17 h).

En referència a Tercera Catalana un dels partits més atractius és el que enfrontaran Empuriabrava Castelló i Agullana (diumenge, 16 h), que tindrà l'atenció de les càmeres d'un programa de televisió de Movistar+. També a la part alta, la jornada es tancarà amb el partit Sant Pere Pescador-Bisbalenc (diumenge, 19.30 h).

Al grup 30 de Quarta Catalana, el Lladó posarà a prova un Cabanes (diumenge, 16 h) que ha sumat els 18 punts en joc i que és seguit pel Navata, que es desplaçarà al camp del Base Roses B (dissabte, 16 h) després d'haver guanyat aquest dijous a Siurana (0-1). El colíder de l'altre grup, el 29, és el Viladamat, que vol allargar la bona dinàmica a Bellcaire (dissabte, 16 h).

Desplaçament llarg del Sant Pere femení

En lligues femenines, el Sant Pere Pescador -tercer de Preferent després d'igualar amb el Sant Andreu (2-2) aquest dijous- es desplaça al camp d'un Tortosa-Ebre (dissabte, 17 h) que havia perdut els tres primers partits de lliga. A una categoria menys, Primera Catalana, el Cabanes busca els primers punts aquest diumenge (16 h) a casa davant el Sant Feliu, mentre que a Segona Catalana el Vila-sacra juga al camp del filial del Porqueres (dissabte, 16 h).