El sènior masculí de l'Escala juga aquest cap de setmana per aconseguir la quarta victòria, en cinc partits, de la temporada. La cita és dissabte a les 18.15 hores al pavelló municipal escalenc i el rival és l'Horta, empatat a la classificació amb els alt-empordanesos. Els d'Albert Clopés, que són quarts, han començat forts la nova etapa a Primera Catalana i no deixaran perdre l'oportunitat de seguir en les posicions capdavanteres.

Per la seva banda, el Vilafant de Bru Rovira també cerca, a casa, el quart triomf de la campanya 2017-2018, en la qual juguen per primera vegada a Segona Catalana. En aquest cas, juguen dissabte a casa a les 17.45 hores contra el Cassanenc, equip amb el qual ja van jugar la passada temporada a Tercera Catalana i que no van poder vèncer. Els taronges són segons a la taula fent palès així el bon inici de temporada.

Finalment, el sènior femení del Vilafant, que juga per segona temporada a Segona Catalana, s'enfronta amb el Granollers 2, dissabte a les 19.15 hores. Les de Jordi Mallorquí només han pogut jugar dos dels quatre partits de lliga, però s'han endut els dos punts en les dues ocasions.