El Club Gimnàstica Rítmica Gemma organitzarà, aquest diumenge dia 8 a Figueres, el Campionat de Catalunya Base de Conjunts, que és classificatori per la Copa d'Espanya absoluta, el Campionat de Catalunya Copa Base d'individual -ambdós de nivell 7- i la primera fase de la Copa Catalana de conjunts a l'estació de tardor, de nivell 4, 5 i 6.

Les proves s'iniciaran a les 9 del matí en el poliesportiu municipal i les entregues de premis tindran lloc a les 12 del migdia i a les 4 i a les 7 de la tarda. Les competicions són coorganitzades amb la Federació Catalana de Gimnàstica i l'Ajuntament de Figueres.

"És la primera competició oficial de la temporada i ja hi ha molt en joc. Hi participaran un miler de gimnastes de Catalunya i d'Andorra", comenta Gemma Torrent, directora de l'entitat.

La prèvia dels campionats d'aquest diumenge va ser a mitjans de setembre, quan el CGR Gemma va organitzar la cinquena edició de la Copa Figueres, que va portar 517 gimnastes procedents de 32 clubs catalans.