El Bordils va canviar la cara i es va allunyar de les pressions i els problemes que assetgen en no haver aconseguit encara la victòria a la Lliga i, ahir, en el partit de Copa del Rei, davant el Torrelavega, van aconseguir deixar-se anar i jugar el joc que han de fer, canviant completament la cara després de les tres derrotes sumades a la competició de la regularitat.

Tal com comentava l'entrenador dels gironins, Sergi Catarain, «emocionalment aquesta victòria ens ha de servir molt de cara a la Lliga, a més d'haver passat ronda, que és un premi molt maco».

Els gironins van començar molt bé el partit, molt forts amb una defensa 6-0 contundent al centre, amb Joan Vilanova marcant els límits defensius i tancant les línies de passada al pivot. Això va servir per aturar-los els primers atacs i començar a tenir una bona renda.

A la segona part el Torrelavega es va acostar en el marcador, però sense acabar de preocupar als locals. Al final una victòria per animar l'equip i el Blanc-i-Verd ja espera el Guadalajara.