El sènior masculí de l'Escala, que juga a Primera Catalana, busca la primera victòria a casa en la tercera jornada del campionat, després de perdre en la cita inaugural contra el Santjoanenc (67-74) i guanyar a la primera visita (58-63) a casa del Ramon Llull. Aquesta jornada juguen contra el Santa Eugènia de Berga, rival amb el qual ja van enfrontar-se fa dues temporades, amb una balanç d'una victòria per cada equip, sempre fora de casa. La cita és a un quart de set de la tarda al pavelló municipal de l'Escala per tal de mantenir-se en la zona tranquil·la de la classificació.

Per la seva banda, el Vilafant, entrenat per Bru Rovira, vol seguir amb el ple de victòries que el mantinguin a la primera posició virtual, empatat amb cinc equips més. Els vilafantencs juguen, també a casa, contra el Quart, a les 17.45 h, un Quart que ha perdut els dos partits fins ara i que voldrà de ben segur rescabalar-se. En cas de guanyar, els taronges presentarien candidatura a ser dels equips que estiguin en posicions capdavanteres al final de lliga de Segona Catalana.

Finalment, l'Adepaf, que aquesta temporada milita a Tercera Catalana, rep el Bencriada Banyoles, un dels equips aspirants a pujar de categoria tot i que també ha perdut un partit, dissabte a les 19 hores. Els de Jordi Marull necessiten recuperar bones sensacions després d'una segona meitat molt fluixa a Torroella, que els va fer perdre el partit.

El Vilafant debuta a fora

Pel que fa als equips femenins, el sènior femení del Vilafant juga a fora contra el Fontajau (16 h) en el seu primer partit fora de casa després d'aplaçar la primera jornada contra el Mataró. Les de Jordi Mallorquí busquen seguir amb la bona dinàmica aconseguida en la primera victòria la setmana passada a casa contra el Tordera (56 a 51), tot haver de disputar-se una pròrroga.

Fins a vuit partits més

Els equips alt-empordanesos disputaran fins a vuit partits més. A Tercera Territorial A, El Grifeu-Llançà rep el Vedruna Palamós, dissabte a les 18 hores, l'Escala B visita la pista del Campdevànol (dissabte 18.05 h), el Castelló va a Palafolls (diumenge 12 h) i l'Escolàpies juga a casa contra el Fontajau, dissabte a les 19 hores. En sots-25 masculí. el Roses rep el Sant Gregori, dissabte a les 19 hores i l'Escolàpies la Salle Girona, també dissabte, a dos quarts de sis.

Per acabar, a Tercera Catalana Femenina, l'Escala descansa, el Roses visita Salt dissabte a les 17.45 hores i l'Escolàpies juga a casa del Cassà, dissabte a un quart de sis.