El sènior masculí de l'Escala, entrenat per Albert Clopés, busca la primera victòria a Primera Catalana, categoria a la qual acaba d'ascendir, després de debutar amb derrota la setmana passada a casa amb el Santjoanenc (67-74). La cita és dissabte 23 a la pista del Ramon Llull (18.15 h), equip que també acaba de pujar i que també va perdre la primera jornada. Els escalencs volen tornar a recuperar la victòria i les bones sensacions.

Per la seva banda el Vilafant vol reafirmar la segona posició i el colideratge amb una victòria a la pista del Sant Feliu, dissabte a les 18 h. Els de Bru Rovira venen de guanyar de més de 30 punts contra el Tordera, i tot i estrenar nova categoria, estan en molt bon estat de forma. Cal recordar que van guanyar la quarta edició del Torneig Tramuntana.

Finalment, el sènior femení del Vilafant debutarà a Segona Catalana aquesta temporada, ja que va haver d'ajornar el primer partit a la pista del Mataró. Juguen a casa contra el Tordera, dissabte 23 a les 17.45 h. Les de Jordi Mallorquí busquen consolidar-se a la categoria i no patir tant com la temporada passada.