El Sant Pere Pescador va col·locar la primera pedra per buscar l'ascens a Segona Divisió amb una victòria treballada al camp del Porqueres (1-2) el dia que debutava a Preferent. Les del Pla de l'Estany, que tenen la figuerenca Laura Quesada a la plantilla, es van avançar al minut 11, però les de Joan Pont van capgirar el marcador gràcies a la qualitat de Blanca Cros. La fins fa poc migcampista de l'Estartit va anotar un gol a cada part, que van suposar els tres punts per a les santperenques abans de rebre la visita del potent Sabadell aquest diumenge (16 h).

A més de Cros, a l'onze inicial hi havia les novetats de la portera Mar Ruiz (Vila-sacra), Laura Gasull (Monells) i Laura Rey (Seagull).

Poques opcions contra el Manlleu

D'altra banda, en l'estrena a Primera Catalana -una categoria per sota del Sant Pere- el Cabanes tenia la difícil tasca d'aturar el Manlleu, candidat a l'ascens a Preferent. Tot i que Maria Nicolàs havia igualat el 0-1 d'Ivet, les osonenques van prémer l'accelerador a la segona meitat fins a col·locar l'1-5 en el marcador.