La setmana convulsa que va tenir la Jonquera, amb el canvi d'entrenador a quatre dies d'iniciar la lliga, va acabar bé en l'àmbit esportiu. Un solitari gol de l'exfiguerenc Javi Revert va permetre als nois dirigits des del divendres passat per Joan Mármol superar el Júpiter (0-1) i posar la primera pedra per recuperar la Tercera Divisió.

A la Verneda, davant un rival que també prové d'una categoria superior i que busca l'ascens, els alberencs van mostrar-se ferms malgrat canviar la plantilla gairebé de dalt a baixa. De fet, a l'onze inicial només hi havia Fran Pérez, Mamau i Tidiane, del curs passat, i fins a vuit cares noves eren titulars. L'home que ha de marcar el ritme a davant, Revert, va aprofitar una centrada per l'esquerre de Ramon Masó, també ex del Figueres, per anotar l'únic gol del partit en el minut 42.

Ferrer i Tàpia continuen

La Jonquera havia anunciat, el divendres, la contractació Joan Mármol com a nou entrenador del primer equip. El club alberenc havia destituït Miquel Àngel Muñoz el dimecres i va apostar per l'extècnic del Palamós i del Gavà, que era el principal candidat -el figuerenc Xavi Agustí també estava a la llista. Mármol vindrà acompanyat d'un tècnic ajudant, un preparador físic (Ismael Gil) i un scouting, mentre que tot i la marxa de Muñoz seguiran Quim Ferrer, com a entrenador de porters, i Yolanda Tapia, com a fisioterapeuta.