Els pròxims 1, 2 i 3 de setembre el Club Bàsquet Vilafant organitza el primer torneig U13 de categoria preinfantil. D'àmbit estatal, al torneig hi participaran equips de la talla del Barça, la Penya o el València Bàsquet, tot i que també comptarà amb els equips locals del Vilafant, tan masculí com femení, i de l'Adepaf, només en masculí.

L'organitzador del torneig, Pepe Socorro, comenta que “esperem que vagi tot molt bé tot i que és la primera vegada i mai se sap”. “Preparar el torneig ha portat molt feina, però n'estic satisfet”, afegeix.

Divendres es disputarà la fase de grups, dissabte els quarts de final i finalment diumenge les finals i els darrers partits de cada equip. La cita comença divendres a les 9 hores i els partits duren aproximadament 1 hora, amb arbitratge federat.

En directe per la tele

Les finals del diumenge 3 de setembre seran retransmeses en directe per Xarxa TV i el canal 159 de Movistar+ i es podrà seguir el dia a dia del torneig pel Twitter del club.

Presentació del Tramuntana

El diumenge 3 s'aprofitarà l'esdeveniment per fer la presentació de la quarta edició del Torneig Tramuntana, que es disputarà també a Vilafant els dies 9 i 10 de setembre, aquest any només en categoria sènior, tant masculí com femení.

Les altres edicions es van fer a Llançà, Roses i l'Escala i els campions van ser l'Adepaf el primer any i l'Escala els dos restants, respectivament.