La Tercera Catalana continua posant fil a l'agulla i el Base Roses, un dels candidats a l'ascens, ha fitxat el defensa Gerardo Tissera (Roses). D'altra banda, l'Agullana ha incorporat els juvenils Bruno Müller (Figueres) i Vitor Nascimento (la Jonquera), mentre que l'Empuriabrava-Castelló ha donat d'alta Nassim Al Hamidi (Base Roses juvenil).

D'altra banda, el Sant Miquel de Fluvià, dirigit per l'uruguaià Guzmán Martirena, s'ha beneficiat del descens a Quarta Catalana del Cabanes perquè hi ha fitxat Richard Ruiz, Carlos Garcia, Yasin Roche i Suli Al Haoud. A més, per cobrir les onze baixes també han fitxat pels fluvianencs Manu Arias (Vilafant) i Àlex Fernández i Coco, que iniciaran una segona etapa.

Mentrestant, l'Esplais, tercer classificat de Tercera Catalana el curs passat, viurà una renovació profunda: Dani Morales és l'entrenador en substitució de Vasile Dragomir i a la gespa només han renovat sis jugadors (Txema, Sohaib, Davinson, Marcelo, Sergi Garcia i Àlex Portero). D'entre les altes, destaquen els germans Pau i Joan Duñach (Cabanes) i Rafa Mora (Empuriabrava-Castelló).

Tanmateix, en la seva primera temporada a Tercera Catalana, el Vila-sacra confia a mantenir-se i d'entre les cares noves hi haurà tres jugadors de l'Agullana: el davanter Omar Niabaly, el defensa Ousman Bouaro i el porter Ariel Núñez. Tanmateix, per posar-se sota les ordres d'Abdoulie Jallow s'incorporaran David Morales i dos jugadors procedents de Colòmbia, Alex Quiñonez i Stiven Domínguez.