La lamentada lesió de Dembo obria la porta a l'Olot a utilitzar la seva fitxa -de majors de 23 anys- per a la incorporació d'un nou jugador i en aquest cas, la secretaria tècnica s'ha mogut amb rapidesa per ocupar aquesta plaça i reforçar una de les posicions més desitjades per Martín Posse. Arriba a l'equip olotí Yeray Sabariego, un migcampista de caire defensiu de 24 anys que, si cal, es pot adaptar a la posició de central.

El futbolista de Badia del Vallès arriba a la Garrotxa procedent del filial del Granada, on la temporada passada, sota les ordres de l'entrenador català Lluís Planagumà va jugar un total de 7 partits després d'arribar-hi el passat mes de gener. Abans de començar l'aventura a Andalusia, Yeray s'havia format a equips com l'Espanyol o el Jàbac Terrassa i va arribar a jugar amb el primer equip al Sabadell. Amb el conjunt arlequinat va formar part del seu filial, amb qui va assolir dos ascensos consecutius, passant de Segona Catalana a Tercera Divisió, abans de formar part del primer equip sabadellenc. Amb 20 anys li va arribar l'oportunitat de debutar amb el primer equip a Segona Divisió en un partit al camp de l'Alabès, però seria l'únic partit que jugaria la temporada 2013-2014. El següent any, va disputar fins a 15 partits a la categoria de plata, 13 dels quals com a titular, abans de jugar amb més regularitat amb l'equip quan van baixar a Segona Divisió B.

«Soc un jugador molt competitiu, puc jugar de pivot i de central. Al míster li agrada tenir la possessió i això també m'ha atret per acceptar la proposta de l'Olot», deia el jugador en la seva presentació ahir. Sabariego va recalcar també el «bon ambient» que es respira a l'equip garrotxí i espera «tornar a gaudir» aquesta temporada tenint protagonisme i jugant amb l'equip. El vallesà tindrà la sana competència per un lloc als esquemes de Martín Posse d' homes com Masó, Barnils o Roger Vidal i aquest proper dissabte, coses del destí, podria debutar contra el seu exequip, el Sabadell. El secretari tècnic de l'Olot, Sergi Raset, va dir que amb l'arribada del futbolista «tanquem la posició defensiva i el mig del camp», per la qual cosa el club es planteja, per acabar de tancar la plantilla, l'arribada d'algun jugador amb perfil ofensiu».

«En Yeray és un jugador que encaixa amb el perfil que buscavem i, a més, va bé en el joc aeri, fet que ens ajudarà en molts camps que visitarem», va concloure Raset.