Esperonat pels dos títols aconseguits aquest mateix estiu, el Reial Madrid va arrencar el seu camí per intentar revalidar la Lliga amb bon peu. A Riazor, els blancs van aprofitar dues fuetades pràcticament seguides a la primera per agafar distància respecte un Deportivo que tot i arrencar amb força va marxar al descans per sota en el marcador.

Navas va salvar els mobles davant Andone en els primers minuts. I en la primera que va tenir, el Madrid no va perdonar. Bale, com havia fet ja en les dues últimes temporades, es va encarregar d'obrir el compte anotador dels blancs a la Lliga. Benzema va signar l'assistència i el gal·lès va superar Rubén amb una rematada amb la cama esquerra. Pràcticament sense temps per reaccionar, el Deportivo va rebre el segon. Marcelo va cedir per Casemiro, que va xutar a plaer. Els locals, ja sense res a perdre, van gaudir d'una bona ocasió abans del descans quan Andone va rematar de cap molt a prop de l'escaire.

Per evitar cap mena de reacció, Kroos va sentenciar el matx amb el tercer de la nit. Quedava encara mitja hora. A poc per acabar, Andone va fallar un penal que hauria maquillat el marcador. Això, just abans que Ramos acabés expulsat per doble amonestació.