El Marca de l'Ham s'ha quedat a només un pas de classificar-se per a la final de la Copa Catalunya amateur, una competició on només participen conjunts d'entre Segona i Quarta Catalana. Els figuerencs, presents en aquest torneig com a campions de Tercera Catalana del curs passat, van cedir a les semifinals -a partit únic, com la resta d'eliminatòries- el dissabte passat (0-2) a casa davant el Parets, amb qui enguany comparteix categoria, Segona Catalana.

Els vallesans van obtenir l'accés a la final, que disputaran contra el Borges Blanques, gràcies a un gol a cada part. El primer va arribar al límit del descans amb un penal dubtós que va suposar l'expulsió, per doble amonestació, del central Richard Gutiérrez, fitxat aquest estiu del Base Roses.

Ja pensen en el Palafolls

Pel camí de la Copa Catalunya amateur el Marca de l'Ham s'havia desfet del Folgueroles (1-1, als penals), Banyoles (2-1) i Garriguella (1-8). Ara, l'equip que entrenen Edu Ortega i Carles Maureta ja es pot centrar en el debut a Segona Catalana, previst per al 2 de setembre al camp del Palafolls maresmenc.