Ara fa un parell de setmanes van saltar totes les alarmes a la direcció esportiva de l'Spar Citylift Girona després de rebre la notícia que l'aposta d'aquest estiu per convertir-se en l'estrella de l'equip aquest curs, Keisha Hampton, s'havia lesionat. Després de les respectives proves i d'uns dies de descans, tot semblava quedar en un ensurt. La situació es tranquil·litzava i el director esportiu de l'Uni, Pere Puig, es veia alleugerit, i més quan la jugadora va tornar a jugar ara fa uns dies.

Ara, però, allò que ningú desitjava ha acabat passant, i finalment el genoll esquerre de Keisha Hampton ha dit prou. Divendres el seu club a la WNBA, els Chicago Sky, van fer públic que Hampton ja no jugarà més aquest 2017. Hampton pateix la mateixa lesió que l'exjugadora de l'Spar Citylift Girona, Anna Carbó. La nord-americana té el cartílag del genoll esquerre molt castigat. Hampton necessita un període d'entre tres i quatre mesos de recuperació. No obstant, res garanteix que la jugadora es pugui recuperar. A Girona saben molt bé en què consisteix aquesta lesió. Fa un parell de cursos la van patir de primera mà amb Anna Carbó, que finalment es va haver d'acabar retirant precisament per culpa d'aquesta lesió.

Des del passat 31 de juliol quan van saltar les alarmes, Pere Puig no ha deixat de rastrejar el mercat. I bé ha fet, ja que aquest cop sí, serà necessari trobar un relleu de garanties. No serà fàcil. Ara mateix el mercat ofereix poques opcions amb cara i ulls a l'abast de l'economia del club. En aquest sentit, l'Spar Citylift Girona tampoc descarta destinar els diners que havia pressupostat per Hampton per portar dues jugadores.

Pere Puig reconeixia ahir en aquest diari que «la veritat és que hi ha molt poca cosa. Estem mirant a veure si alguna jugadora pot sortir del seu club, però sabem que aquesta opció és complicada. L'objectiu és gastar tots els diners en una sola jugadora de garanties, però si no trobem aquest perfil, no descartem portar dues jugadores d'un nivell una mica més baix, i és que no podem oblidar que Hampton podia jugar en dues posicions i que ara de la plantilla només Shante Evans pot jugar de 4».

Aquest contratemps s'afegeix a la baixa de Nadia Colhado, que no podrà tornar a jugar fins a finals de setembre o principis d'octubre -es perdrà la lliga catalana i la Supercopa- per culpa d'una lesió al palmell de la mà esquerra.